De club

Wat is de GameClub?
Met de GameClub vereniging brengen we kinderen vanaf 8 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen. In onze vereniging staat de wisselwerking tussen 3 essentiële elementen centraal; gaming, sport en educatie.

Bij de wekelijkse clubdagen staan we stil bij onder andere gezondheid, beweging en voeding. Naast deze onderwerpen maken kinderen ook kennis met 21-eeuwse vaardigheden als fotografie, animatie, beats maken en programmeren. Voor het gaming onderdeel wordt er gebruik gemaakt van Playstation gaming cases en worden er spellen gespeeld die de nadruk leggen op communicatie en samenwerking.
 
Wanneer zijn de clubdagen?
Onze clubdagen zijn wekelijks op de dinsdagen, voor onze leden van 8 tot 12 is dit @Bibliotheek Delfshaven van 16:00 tot 18:00. Onze 12+ leden zijn van 19:00 tot 21:00 welkom @Multi Lloydplein.
 
Wat is de contributie voor de gameclub?
Als lid van de GameClub betaal je €29,95 per maand. of het jaar bedrag van €359,- aan contributie. 
Voor het bovenstaande bedrag maak je deel uit van de eerste gaming sportclub vereniging van Nederland, ben je wekelijks bezig met je persoonlijke ontwikkeling en wordt je klaar gestoomd om een volgende stap te kunnen maken in de esports wereld.

Geen geld om mee te doen?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of de GameClub. Wenst u gebruik te maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Neem dan contact met ons op.
 
 

GameClub locaties

Bibliotheek Delfshaven (8 tot 12 jaar)
Rosener manzsstraat 80
3026TV, Rotterdam

Multi lloydplein (12+ jaar)
Schiehaven 5
3024EC, Rotterdam
(navigatie: nr68, 3024EL, Rotterdam)

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Copyright © 2020  GameClub
Alle rechten voorbehouden.

Contact

Sporthal Nieuwe Persoonshal
Persoonsdam 139-142
3071 EE Rotterdam
info@gameclub010.nl