Aanmelden Gameclub @bibliotheek

Meld je nu aan voor de kickoff event en game tot het einde van het jaar gratis met ons mee bij Gameclub bibliotheek Delfshaven. 

Wat is de GameClub?
Met de GameClub vereniging brengen we kinderen van 8 t/m 12 jaar door middel van esports bij elkaar, waarbij we ze coachen, verbinden en aan het sporten krijgen. In onze vereniging staat de wisselwerking tussen 3 essentiële elementen centraal; gaming, sport en educatie.

Bij de wekelijkse clubdagen staan we stil bij onder andere gezondheid, beweging en voeding. Naast deze onderwerpen maken kinderen ook kennis met 21-eeuwse vaardigheden als fotografie, animatie, beats maken en programmeren. Voor het gaming onderdeel wordt er gebruik gemaakt van Playstation gaming cases en worden er spellen gespeeld die de nadruk leggen op communicatie en samenwerking.

Succesvolle kickoff!
Op dinsdag 13 oktober jl. hebben we de Gameclub afgetrapt met een prachtige kickoff dag. Waar we het maximaal aantal van 30 deelnemers ruim hebben bereikt. Tijdens de kickoff hebben de deelnemers kennis gemaakt met verschillende elementen die ook tijdens de Gameclub dagen aanbod komen; gaming, VR en beweging.

Gameclub kickoff

Aanmeldformulier

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Copyright © 2020  GameClub
Alle rechten voorbehouden.

Contact

Sporthal Nieuwe Persoonshal
Persoonsdam 139-142
3071 EE Rotterdam
info@gameclub010.nl