PRIVACYBELEID

Als vereniging vinden wij veiligheid en vertrouwen belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat wij graag met u delen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In het kort: zorgvuldig. Net zoals wij het zelf ook prettig zouden vinden als het om onze eigen gegevens zou gaan. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken duidelijk onder elkaar. Heeft u hierover vragen, dan kunt u contact opnemen via info@gameclub010.nl

1. Algemeen

In dit privacy statement geeft GameClub informatie over de verwerking van persoonsgegevens door GameClub, gevestigd aan de Persoonsdam 139-142, 3071 EE te Rotterdam. GameClub is bereikbaar via e-mail: info@gameclub010.nl  GameClub is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website: www.gameclub010.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd. Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van GameClub, de klanten van GameClub en hun relaties, de bezoekers van evenementen van GameClub en verder alle personen van wie GameClub persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij GameClub.

2. Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door GameClub worden verwerkt zijn:
(a) persoonsgegevens die u via de website www.gameclub010.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven.
(b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.buroruw.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen. Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

3. Gebruik van persoonsgegevens

GameClub gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven: Nieuwsbrief en landingspagina – onderdeel van een eventcampagne – voor een evenement van onze opdrachtgever(s) waarvoor u bent uitgenodigd.
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, voor- en achternaam. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement op de nieuwbrief hebt opgezegd. U kunt ook een email sturen dat u geen nieuwsbrief meer wilt.
GameClub verwerkt uw persoonsgegevens voor uw deelname aan een evenement. In veel gevallen vragen we u de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, , e-mailadres, leeftijd. Deze persoonsgegevens hebben we nodig voor het ontwikkelen en organiseren van een evenement of eventcampagne.

4. Inschakeling van derden

GameClub werkt met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. In dat geval sluiten wij met deze partners een verwerkersovereenkomst af. Zij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor de uitvoering van het evenement en om u op maat te informeren.

5. Wijziging || verwijdering van persoonsgegevens || klachten

Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit privacy statement kan de betrokkene GameClub bereiken via e-mail: info@gameclub010 Ook als u een klacht heeft over hoe GameClub uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via deze contactgegevens. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).


6. Bewaartermijn

GameClub bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan weten regelgeving.

7. Beveiliging

GameClub heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.


8. Wijzigingen in het Privacy statement

GameClub behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. GameClub adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op juli 2020.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Copyright © 2020  GameClub
Alle rechten voorbehouden.

Contact

Sporthal Nieuwe Persoonshal
Persoonsdam 139-142
3071 EE Rotterdam
info@gameclub010.nl